MENÜ

Arsene Wenger'den, Ospina'ya övgü!

Şampiyonlar Ligi'nde kabus yaşayan Ospina'ya, Arsene Wenger federasyon kupasında kaleyi teslim etti.

Arsene Wenger'den, Ospina'ya övgü!

Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen David Ospina, Arsenal'in federasyon kupasında oynayacağı mücadelede kaleyi koruyacak.

Maç öncesinde oyuncunun takımdaki durumu hakkında açıklamalarda bulunan Arsene Wenger, transfer konusunda açıklama yapmaktan kaçındı.

Kolombiyalı kalecinin dünya çapında bir isim olduğunu belirten Wenger, ''2015 senesine bakacak olursak altı ay çok iyi oynadı. Ospina'nın performansı nedeniyle Petr Cech transferini yapmadım. Olimpiakos maçında büyük bir hata yaptı. Genel performansına bakacak olursanız birçok maçta bizi kurtardığını görürsünüz. Ospina gerçek bir profesyonel. Çok çabuk, akıllı ve cesur. Cech ile karşılaştıracak olursam ondan daha az tecrübeli ve vucut yapısı olarak daha ufak. Akıllı ve cesur. Cech uzun boylu gerildiği zaman daha fazla yer kaplıyor'' dedi.


KALECİ BAZEN SANTRFORDAN DAHA ÖNEMLİ OLABİLİYOR


Kalecilik pozisyonunun bir takım çok önemli olduğunu anlatan deneyimli menajer, ''Bazen çok önemli bir takım için. Santrforun kredisi bir takım için her zaman daha fazla oluyor. Kaleci için yanlız adam diyebiliriz. Kaleci bir maçta üç kere sizi kurtarabilir. Santrfor bir gol atar dört gol kaçırdıktan sonra herkes sanrtrforun attığı golü konuşur, kaleci ikinci planda kalır. diye konuştu.

Edip Adanır / Londra temsilcisi

Haberin Devamı
YORUM YAZ