Arsenal'dan her ihtimale karşı şampiyonluk provası! O görüntüler çok konuşuldu

İngilere Premier Lig'de şampiyon bugün belli oluyor. 88 puanla lider olan Manchester City West Ham United'la, 86 puanla ikinci sırada bulunan Arsenal da, Everton'la kozlarını paylaşacak. Otoriteler Pep Guardiola ve öğrencilerini şampiyonluğa bir adım daha yakın görürken, Arsenal'ın Emirates Stadyumu'ndaki şampiyonluk provasının görüntüleri sosyal medyayı salladı.

Arsenal'dan her ihtimale karşı şampiyonluk provası! O görüntüler çok konuşuldu

Arsenal mı, Manchester City mi? Premier Lig'de 2023/24 sezonunun son hafta maçları bugün oynanacak ve şampiyon belli olacak. Manchester City sahasında West Ham United'ı, ikinci sıradaki Arsenal ise Everton'ı konuk edecek.
Pep Guardiola yönetiminde üst üste dördüncü, toplamda altıncı şampiyonluğunu hedefleyen Manchester City 88 puanla lider konumda. Şampiyonluk ihtimalleri ise şu şekilde;

Haberin Devamı

-Manchester City, West Ham United'ı mağlup ederse direk şampiyon olacak.
-Manchester City'nin West Ham United'a kaybederse, Arsenal'ın alacağı sonuç önem teşkil edecek.
- Manchester City yenilir, Arsenal da Everton'ı mağlup ederse Mikel Arteta'nın ekibi şampiyon olacak.
-Manchester City, West Ham United'la berabere kalır, Arsenal kazanırsa puanlar eşitlenecek ve averajı daha iyi olan Arsenal şampiyonluğa ulaşacak.
-Arsenal'ın puan kaybında ise Manchester City, West Ham United karşısında alacağı sonuca bakmadan şampiyonluğunu ilan edecek.

Arsenaldan her ihtimale karşı şampiyonluk provası O görüntüler çok konuşuldu

HER İHTİMALE KARŞI PROVA
Öte yandan Arsenal'ın olası bir şampiyonluk durumu için önceki gün Emirates Stadyumu'nda, seramoni provası yaptığı görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde sahanın her yerine 'Premiere Lig şampiyonları' yazan pankartlar yerleştirildiği, personelin tıpkı oyuncuların madalyalarını almak için yaptığı gibi sıraya girdiği ve sahneye çıktığı görüldü.

YORUM YAZ