MENÜ

Arsenal'dan Declan Rice için rekor teklif!

Premier Lig devi Arsenal'ın West Ham United forması giyen orta saha oyuncusu Declan Rice için rekor bir teklifte bulunmaya hazırlandığı iddia edildi.

Arsenal'dan Declan Rice için rekor teklif!

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2016'dan sonra ilk defa katılım sağlayacak olan Arsenal, bunun için transfer çalışmalarına şimdiden hız verdi. West Ham United forması giyen Devlan Rice'ın transferinin gerçekleşmesi halinde bu anlaşmanın kulüp tarihine geçeceği öne sürüldü.

Haberin Devamı

West Ham United forması giyen Declan Rice için Arsenal'ın yanı sıra Bayern Münih'in de devrede olduğu iddia edildi. Bayern Münih'in Arsenal'a göre transfer yarışında bir adım geride bulunduğu belirtildi.

Alman basınında yer alan haberlere göre; Bayern Münih'in transfer döneminde iki ana hedefi olduğu aktarıldı. Nayern Münih'in ilk olarak birinci sınıf forvet ile orta saha kurgusuna savunmacı bir ismi dahil etmeyi planladığı vurgulandı.

Bayern Münih'in forvet transferi için yaklaşık 100 milyon euroluk bir bütçe ayırdığı aktarıldı. Joshua Kimmich'i kadrosunda bulunduran Bundesliga devinin bir orta saha transferinde ise bu kadar bütçe harcamayı planlamadığı kaydedildi.

ARSENAL'DAN TARİHİ TEKLİF

Manchester City ile Manchester United'ın da transfer listesinde yer alan Declan Rice için şu ana kadar en iyi transfer teklifini Arsenal'ın yaptığı iddia edildi. 24 yaşındaki orta saha için Arsenal'ın West Ham United'a 92 milyon euroluk transfer teklifinde bulunduğu vurgulandı. Arsenal'ın bu transferi gerçekleştirmesi halinde, kulüp tarihinin en yüksek bonservis bedelini ödeyeceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Declan Rice'ın güncel piyasa değeri 80 milyon euro olarak gösterilirken, West Ham United'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyon olması halinde piyasa değerinin yaklaşık 100 milyon euroyu bulmasının beklendiği belirtildi. Premier Lig ekibinin sezon bitmeden gelen transfer teklifleri için bir görüşme gerçekleştirmeyeceği vurgulandı.

Skorer

Arsenaldan Declan Rice için rekor teklif

YORUM YAZ