MENÜ

Arsenal transferde ikinci bombayı patlatıyor: Declan Rice!

Premier Lig'de son haftalarda peş peşe yaşadığı kayıplarla şampiyonluğu kaptıran Arsenal, transferde fırtına gibi esiyor. Topçular, Kai Havertz'in ardından bir bombada Declan Rice ile patlatmaya hazırlanıyor. Arsenal, 24yaşındaki orta saha oyuncusu için 105 milyon Pound'u gözden çıkardı.

Arsenal transferde ikinci bombayı patlatıyor: Declan Rice!

Arsenal, geride kalan sezonun büyük bölümünde Premier Lig'in zirvesindeydi. Kırmızı-Beyazlılar 2004'ten beri süren şampiyonluk hasretine son vermeye çok yaklaştı. Ancak son 9 lig maçında sadece 3 kez kazanabilince, mutlu sona ulaşan taraf Manchester City oldu. Şampiyonluğu kaptıran Topçular, yeni sezonda çok daha iddialı olmak için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

Arsenal ilk bombayı Chelsea'den Alman yıldız Kai Havertz için 65 milyon Pound ödeyerek patlattı. Ardından gözünü Declan Rice'a çevirdi. İngiltere Milli Takımı'nın da değişmezi olan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için Manchester City ile kıyasıya bir yarışa giren Kırmızı-Beyazlılar, bu kez kazanan taraf olacak gibi görünüyor.

Tarihe geçecek

İngiliz basınına göre City, Arsenal'ın West Ham'a yaptığı 105 milyon Pound'luk teklif sonrası bu yarıştan çekildi. Declan Rice'ın da transferde önceliğinin Londra ekibi olduğu kaydedildi. İki kulübün, 105 milyon Pound'luk bonservis üzerine anlaştığı, ödeme planının görüşüldüğü belirtildi. Transfer bu rakama gerçekleşirse Rice, 100 milyon Pound'luk Jack Grealish'i geride bırakarak en pahalı İngiliz oyuncu olarak tarihe geçecek

YORUM YAZ