MENÜ

Alexandre Lacazette Arsenal'de devam edecek mi? Mikel Arteta açıkladı

İngiltere Premier Lig'in 29. haftasında Pazar günü Leicester City ile karşılaşacak olan Arsenal'de teknik direktör Mikel Arteta düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İspanyol teknik adam sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Alexandre Lacazette'in takımdaki geleceğine de değindi.

Alexandre Lacazette Arsenal'de devam edecek mi? Mikel Arteta açıkladı

Arsenal teknik direktörü Mikel Arteta, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Fransız golcü Alexandre Lacazette'in takımdaki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Mikel Arteta, Lacazette ile sözleşme yenilenip yenilenmeyeceği ile ilgili olarak, "Evet, bildiğiniz gibi görüşüyoruz ve sezon sonunda hep birlikte bir karar vereceğiz. Kimsenin başka bir şekilde düşünmesini istemiyorum. Anlaştığımız karar, bunu yazın yapmak ve sezon biter bitmez yapacağız." dedi.

Arteta, Lacazette'in sezon sonuna kadar beklemekten mutlu olup olmadığına yönelik gelen soruya ise, "Bu onun için bir soru ama belli ki kararlar vermemiz gerekiyor ve bu kararı sezon sonunda kesinleştirmek için aldık. Yapmamız gereken şey bu." sözleri ile cevap verdi.

Chelsea açıklaması

Chelsea'de son günlerde yaşananlar ve Thomas Tuchel'in bunu nasıl ele aldığı hakkında da konuşan teknik adam, "Yönetilmesi son derece zor bir durum ve bence Thomas'ın her zaman gösterdiği dürüstlükle mümkün olan en iyi şekilde yönetecek ve daha önce bahsettiği gibi fazla karışmamaya çalışacak." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ