MENÜ

Arsenal, Gabriel Jesus'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, bir süredir transferi için uğraş verdiği Gabriel Jesus'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İngiliz ekibi Gabriel Jesus'un menajeri Marcelo Pettinati ile kişisel şartlar üzerinde anlaşma sağladı ve Brezilyalı yıldız, 2027 yılına kadar geçerli olacak sözleşmeye imza atacak.

Arsenal, Gabriel Jesus'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, bir süredir transferi için uğraş verdiği Gabriel Jesus'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Fabrizio Romano'nun haberine göre Arsenal, Gabriel Jesus'un menajeri Marcelo Pettinati ile kişisel şartlar üzerinde anlaşma sağladı ve transferde sona geldi. Brezilyalı futbolcunun 2027 yılına kadar geçerli olacak olan sözleşmeye imza atması bekleniyor.

45 milyon Sterlin bonservis

Manchester City ile 45 milyon Sterlin bonservis bedeli üzerinden anlaşma sağlayan Arsenal'in kısa zaman içerisinde transferi resmen duyurması bekleniyor.

Manchester City ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki Gabriel Jesus, geride bıraktığımız sezon 41 maçta 13 gol ve 12 asistlik performansa imza atmıştı.

YORUM YAZ