MENÜ

Arjantin Premier Lig'ini kazanan Colon takımında büyük sevinç!

Arjantin Premier Ligi’nde şampiyonluk kupası sahibini buldu. 116 yıllık tarihinde ilk kez şampiyon olan Colon takımında taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Artan covid-19 vakaları nedeniyle herkesin evinde olduğu Arjantina’da taraftarlar büyük sevinç yaşarken, o anlar kameralara yansıdı. İşte 116 yıllık hasretin ardından gelen o şampiyonluk sonrası yaşananlar…

Arjantin Premier Ligi’nde gülen takım Santa Fe şehrinin kulübü Colon oldu. 116 yıl önce kurulan Colon takımı tarihi boyunca hiçbir kupa kazanamazken, ilk kupasına 2021 yılında ulaşmış oldu. Taraftarların büyük sevinç yaşadığı ve gözyaşları döktüğü anlar ise yakınları tarafından kameralar altında kaydedilirken, o anlar sosyal medyada viralleşti.

Haberin Devamı

Takımın golcü ismi Luis Miguel Rodriguez gelen şampiyonluk hakkında, “Kelimelerle tarif edemeyeceğim kadar mutluyum Bu kulübün neler yaşadığını en iyi bilen insanım. Umarım Solon’u destekleyen herkesi tatmin etmişizdir çünkü bu an için onlar tam 116 yıldır bekliyorlar.” Sözlerini ifade etti.

Colon’un final maçında Racing’i 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın gollerini; Rodrigo Aliendro, Christian Bernardi ve Alexis Castro kaydetti.

YORUM YAZ