MENÜ

Arena'da taraftar şöleni

Beşiktaş taraftarı, üçüncü yıldızı takmaya adım adım yaklaşan takımlarını bir an olsun yalnız bırakmıyor. Dün Kayseri mücadelesinde Vodafone Arena’yı dolduran yaklaşık 30 bin Kartal, hiç bitmeyen enerjileriyle müthiş bir atmosfer ortaya çıkardı.

Arena'da taraftar şöleni

Spor Toto Süper Lig’de zirvenin sahibi Beşiktaş, Vodafone Arena’da konuk ettiği Kayserispor karşısında yine inanılmaz bir taraftar desteği buldu. Bu sezon ortalama 30 bin Kartal’ın desteğiyle sahasında oldukça baskılı bir ambiyans yakalayan Siyah- Beyazlılar, dün de Kayserisporlu futbolcuları kulakları sağır edercesine tezahürat ve ıslıklarla etki altına aldı. Beşiktaşlı taraftarlar ortalamanın altında seyreden havaya rağmen stadın büyük bir bölümünü doldururdu.

Futbolculara sevgi seli

Coşkusunu değişken skora rağmen bir an oldun kaybetmeyen yaklaşık 30 bin Beşiktaşlı, maç öncesi ve sonrasında futbolcuları tribüne çağırarak destek verdi. Siyah-Beyalı taraftarlar, Beşiktaş’ın eski efsanelerinden ve Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın’a da sevgi gösterisinde bulundu. Genç hoca da bu sevgi gösterisine alkışla karşılık verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ