MENÜ

Arena'da coşma zamanı

Beşiktaş, Vodafone Arena’da 2017’nin ilk derbisine 40 bin taraftarı önünde çıkacak. Dev maçın biletlerini günler öncesinden tüketen Siyah-Beyazlılar, karşılaşma sonuna kadar Şenol Güneş ve öğrencilerine tam destek verip Fenerbahçeli oyuncular üzerinde de baskı oluşturacak.

Arena'da coşma zamanı

Türkiye Kupası’nda bu akşam Beşiktaş’ın Vodafone Arena’da Fenerbahçe’yi ağırlayacağı karşılaşmada Siyah-Beyazlılar’ın en önemli gücü, taraftarı olacak. Son 16 Turu için belirlenen kurallara göre tek maç üzerinden oynanacak eşleşme öncesinde Kara Kartal’ın futbolseverleri, maça günler kala satışa sunulan yaklaşık 10 bin bileti tüketti.

30 bine yakın kombine kartlı taraftarla birlikte 2 binlik misafir seyircisi dışında bu akşam tribünlerde 40 bine yakın Siyah-Beyazlı taraftar yer alacak. Dev maça günler öncesinden hazırlanan Beşiktaşlılar, başlama düdüğü öncesinde Şenol Güneş ve öğrencileri için tezahüratlar yapıp şova erkenden başlayacak. Oyuncuları tek tek tribünlere çağırıp moral verecek olan ev sahibi ekibin futbolseverleri, Fenerbahçe’den de bir ismi boş geçmeyecek.

İsmail Köybaşı’na özel ilgi

Tam 9 sezon Beşiktaş’ta forma giymesinin ardından yeni dönem öncesinde Fenerbahçe’ye transfer olan İsmail Köybaşı, maç öncesinde yakından tanıdığı Siyah-Beyazlı tribünlere davet edilecek. Twitter üzerinden bu konuda paylaşımlarda bulunan taraftarlar, Kadıköy’de Gökhan Gönül’e yapılan Dolar’lı protestoya karşılık vermeyip İsmail Köybaşı’ya alkış yağmuruna tutacak. Sonrasında coşku, maç sonuna kadar sürecek.


Ünlüler hangi takımlı? İşte Fanatik Ünlüler




Haberin Devamı
YORUM YAZ