MENÜ

'Arda ve Selçuk'u isteyebiliriz'

Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Kızıl, “Artık büyük düşünüyoruz. Önümüzdeki sezon Arda Turan ve Selçuk İnan'ı istersek, kimse şaşırmasın” dedi.

'Arda ve Selçuk'u isteyebiliriz'

Tolunay Kafkas ile birlikte FANATİK’e konuşan Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Kızıl da, aynı Kafkas gibi iddialı sözler sarfetti. Büyük düşünen bir yönetime sahip olduklarının altını çizen Kızıl, “Kulübü kurumsallaştırdık. Tolunay hocaya güvenimiz tam. Önemli transferler yaptık. Yeni sezon öncesi Arda Turan, Selçuk İnan ve bunların ayarında yıldızlara talip olursak kimse şaşırmasın. Çünkü artık çıtamız yükseldi, aşağı inmez, hep yukarı çıkar” ifadesini kullandı. Yıldırım Demirören’in Beşiktaş’a ilk başkan adaylığında kendisini yönetimde görmek istediğini söyleyen Kızıl, “Ancak biz Gaziantep için çalışmayı hedefledik. İşimizi, gücümüzü kenara koyup kulübe sarıldık. Urfalıyız diye ilk başta destek göremedik. Ancak önemli olan nereden geldiğiniz değil, neresi için çalıştığınız” dedi.

Haberin Devamı

‘Tabata süper oyuncuydu’

Wagner, Cenk Tosun gibi transferlerin uzun hikayeler sonucu gerçekleştiğini belirten Kızıl, “Öyle bir günde iş yapmıyoruz. Wagner’i Rusya’ya gitmeden istediğimizde 9 milyon Euro’ydu. Cenk için önceden anlaştık, hocası Skibbe bırakmadı. Daha sonra Kayseri devreye girdi, ancak kulübü yaptığımız protokole sadık kalıp” açıklaması yaptı. Beşiktaş’tan hedef adam olarak ayrılan Tabata için de konuşan genç yönetici, “Tabata süper oyuncuydu. Parasının altında ezildi. Yerine alınanlar daha verimli mi, bilmiyorum. Biz kendisini geri almayı bile düşündük” itirafında bulundu.

YORUM YAZ