MENÜ

Arda Turan'ın satışı kesinleşti!

Aslan'ın Sağlık Kurulu Başkanı, belki de farkında olmadan her şeyi açıkladı: Konuşmam için Polat'ın izin vermesi gerek. Yaşanan bu gelişmeler, ilk olarak FANATİK'in duyurduğu yıldız futbolcunun İngiliz devi Chelsea'ye satıldığı ve riske girilmemesi adına oynatılmadığı yönündeki iddiaları güçlendirdi.

Arda Turan'ın satışı kesinleşti!

Bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle doğru düzgün forma giyemeyen Arda Turan’ın son durumuyla ilgili kafalarda soru işaretleri var. Başarılı oyuncu, takımla çalışmalara başlamasına rağmen bir türlü maç kadrosuna girmiyor. Hagi, kendisine konuyla ilgili yöneltilen sorulara, “Bir bilgim yok. Bana değil Arda’ya, kulüp doktoruna sorun” yanıtı veriyor. Galatasaray Sağlık Kurulu’nun başında bulunan Dr. Burak Kunduracıoğlu, milli futbolcunun son durumuyla ilgili olarak TRT’deki 1’e 1 Futbol programına konuştu. Kunduracıoğlu, Arda’nın şu anki sakatlığının, Ulrike Muschaweck’in yaptığı operasyonla bir ilgisi olmadığını söylerken, konu hakkında konuşabilmesi için Adnan Polat’ın iznine ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

‘Sessiz kalmam isteniyor’

Dr. Muschaweck’in söyledikleri de pek farklı değildi: “Bu konuda röportaj vermek isterim. Ancak Galatasaray cephesi kesinlikle sessiz kalmamı istiyor. Bunun nedenini anlayabilmiş değilim. Arda’nın şu anki durumuyla benim yaptığım operasyonun hiçbir alakası yok. Gerekli rehabilitasyon çalışmalarını düzenli olarak yapsaydı, sakat olmaması gerekirdi”. Yaşanan bu gelişmeler, ilk olarak FANATİK’in duyurduğu yıldız futbolcunun İngiliz devi Chelsea’ye satıldığı ve riske girilmemesi adına oynatılmadığı yönündeki iddiaları güçlendirdi.

Haberin Devamı

Arda Turan bu sezon ne yaptı?

Maç Dakika Gol Asist Sarı Krm.
Süper Lig 4 294 - 1 - -
Türkiye Kupası 3 225 1 - 1 -
Avrupa Kupası 4 352 3 2 1 -
A Milli 3 269 3 1 - -
Toplam 14 1140 7 4 2 -


Arda Turan’lı Galatasaray ne yaptı?

O G B M A Y
Süper Lig 4 1 - 3 4 7
Türkiye Kupası 3 1 2 - 4 2
Avrupa Kupası 4 1 3 - 10 6
Toplam 11 3 5 3 18 15

YORUM YAZ