MENÜ

Arda Turan'dan 'Aslan Kral' paylaşımı! Galatasaray...

Son dakika haberi: Fatih Terim ile barıştığı ve Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen Arda Turan, Instagram hesabından 'Aslan Kral' paylaşımı yaptı. Devre arasında Galatasaray’a geri dönmesi beklenen Arda Turan yaptığı paylaşımla transfer iddialarını güçlendirdi.

Arda Turan'dan 'Aslan Kral' paylaşımı! Galatasaray...

Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen Arda Turan'dan son dakika paylaşımı... 12. haftadaki Galatasaray ile Başakşehir arasındaki Türk Telekom Stadı’nda oynanan maç öncesi, 36 bin taraftar ve kameraların önünde Fatih Terim’in elini öpen Arda, yuvaya dönüş hazırlığı yapıyor.

Haberin Devamı

Devre arasında Galatasaray’a geri dönmesi beklenen Arda Turan dün akşam Instagram hesabından yaptığı paylaşımla transfer iddialarını güçlendirdi. Deneyimli oyuncunun ‘Aslan Kral’ adlı animasyon filmini izlerken Instagram hesabından ‘Aslan Kral’ paylaşımı yapması, Sarı-Kırmızılılar’la ilişkilendirildi, transferin bittiği şeklinde yorumlandı.

Arda Turandan Aslan Kral paylaşımı Galatasaray...

Arda Turandan Aslan Kral paylaşımı Galatasaray...

EURO 2016'da milli takım kampında Fatih Terim ile sorun yaşayan Arda Turan, bu sezon oynanan Galatasaray - Medipol Başakşehir maçında tecrübeli teknik adamla aralarındaki buzları eritmişti. Terim de maçtan sonraki basın toplantısında ''Bu Arda insanın kalbine de girer, gönlüne de girer'' diyerek eski oyuncusuna açık kapı bırakmıştı.

YORUM YAZ