MENÜ

Arda Turan'dan Arda Güler açıklaması: Biz çok istedik ama Fenerbahçe aldı!

Galatasaray kaptanı Arda Turan, TV 100'de yayınlanan 'Az Önce Konuştum' programına konuk oldu. Gündeme dair birçok konuda açıklamalarda bulunan Arda Turan, Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Arda Güler'den de övgüyle bahsetti.

Arda Turan'dan Arda Güler açıklaması... Galatasaray kaptanı Arda Turan, TV 100'de yayınlanan 'Az Önce Konuştum' programına konuk oldu. Gündeme dair birçok konuda açıklamalarda bulunan Arda Turan, Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Arda Güler'den de övgüyle bahsetti.

Haberin Devamı

Arda Güler'i Galatasaray altyapısının çok almak istediğini ancak Fenerbahçe'nin aldığını ifade eden Arda Turan, "Onları tebrik ediyorum. Bizi Florya'da yendikleri maçta oradaydım Arda'yı PAF takımda izleme fırsatım oldu. Maç sonunda da Arda'ya 'merhaba' demek istedim. Olduğum yere çağırttırmadım, ortada buluştuk. Çünkü bir star olacak star gibi davransın istedim. Rakip olsam da bir şey ihtiyacı olursa her zaman yanındayım. Çok yetenekli bir kardeşimiz ona fazla yük yüklemeyelim." dedi.

Fenerbahçe'nin 10 numarası olmanın kolay olmadığını ifade eden Arda Turan, "Üç maç kötü giderse tribünler aşağıya iner. Yaşı genç daha çok gelişecektir. Arda Güler'in en beğendiğim özelliği; ilk top kontrolü muhteşem. Alex bunu çok iyi yapardı, çok etkiledi beni" dedi.

YORUM YAZ