MENÜ

Arda Turan yorumu: Geçen sezon gelseydi eziyet çekerdi!

Galatasaray, Medipol Başakşehir'e konuk oldu. Sahadan 2-0'lık skorla ayrılan Sarı-kırmızılılar oynadığı futbolla da futbolseverlerden tam not aldı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Galatasaray'da performansıyla öne çıkan oyuncular hakkında değerlendirmelerde bulundu. Arda Turan hakkında konuşan Erman Özgür, "Galatasaray'a geçtiğimiz sezon gelseydi eziyet çekerdi. Bu sezonu göremeyebilirdi. Ama şimdiki Galatasaray'da Arda Turan'ın yaptığı her işin karşılığı olur." dedi.

Süper Lig'in 2. haftasında Medipol Başakşehir, Fatih Terim Stadyumu'nda Galatasaray'ı konuk etti.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Galatasaray'da performansıyla öne çıkan oyuncular hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Diagne'nin bu sene kabuk değiştirdiğini ifade eden Erman Özgür, "Babel ne kadar eleştirildi, gitti devre arasında şimdi Babel'in oyuna girdiği zaman yarattığı farktan bahsediyoruz. Emre Kılınç katıldı, geçtiğimiz sezonki Falcao'dan çok daha başka bir Falcao var. Geçtiğimiz sezonla alakası olmayan bir Belhanda var. Futbolcu şansı... Arda Turan, Galatasaray'a doğru zamanda geldi. O yüzden 60-70 dakikalık Arda kimseyi rahatsız etmiyor. Fiziksel olarak da hazır olup 90 dakikaya yaydığı zaman yeteneği daha da çıkar ortaya." dedi.

Arda Turan'ın transferiyle ilgili konuşan Erman Özgür, "Galatasaray'a geçtiğimiz sezon gelseydi eziyet çekerdi. Bu sezonu göremeyebilirdi. Ama şimdiki Galatasaray'da Arda Turan'ın yaptığı her işin karşılığı olur. Çünkü formda forvet oyuncusu çok fazla" dedi.

YORUM YAZ