MENÜ

Arda Turan: Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum

Süper Lig'de son hafta maçında sahasında Yeni Malatyaspor'u sahasında ağırlayan Galatasaray maçı 3-1 kazanmasına rağmen sezonu 2. sırada tamamladı. Mücadelenin ardından Galatasaray'da Arda Turan önemli açıklamalarda bulundu ve takım arkadaşrıyla gurur duyduğunu belirtti.

Arda Turan: Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum

Galatasaray şampiyonluk iddiası ile çıktığı maçta Yeni Malatyaspor'u 3-1 yenmesine rağmen sezonu averajla 2.sırada bitirdi. Mücadelenin ardından Sarı Kırmızılı kulübün kaptan Arda Turan yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte Arda Turan'ın maç sonu açıklamaları:

"Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Herkes elinden gelen katkıyı sağladı. İyi bir takım ruhu gösterdiğimizi düşünüyorum. Sonu farklı olsun isterdik."

"Bu anlarda konuşmak çok zor. Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'ne götürmek için elimizden geleni yapacağız. Şampiyonlar Ligi bizim için önemli olacak."

Haberin Devamı

Arda'dan serzeniş

"Bazen yönetenlerle bizim bir farkımız var, biz futbolu nasıl geliştirebiliriz diye bakıyoruz. Onların birçoğu, sezon içinde cezalar veriyor. Zenginlikleriyle, tanıdıklarıyla TFF yönetimi olurlarsa, futbolu bilmeyen 3. sınıf kişilerle devam ederler. Türk futbolu da böyle olmaya devam eder. Ocak ayında Avrupa'da olamayız. TFF hakkında konuşmak istemiyorum, kimi Fatih Terim kimi de Galatasaray düşmanı. Kimi zamanında Arda'ya söylemediği şeyleri arkadan dolanarak telefondan yapıyor."

YORUM YAZ