MENÜ

Arda Turan soluğu Omar Elabdellaoui'nin yanında aldı!

Galatasaray forması giyen Omar Elabdellaoui, yılbaşı akşamı evinde geçirdiği talihsiz kaza sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Tedavisi devam eden futbolcuyu takım arkadaşları bir an olsun yalnız bırakmadı. Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan, Antalyaspor ile oynanan karşılaşmanın ardından soluğu Omar Elabdellaoui'nin yanında aldı. Takım arkadaşını ziyaret eden tecrübeli futbolcu hastane çıkışında yaptığı açıklamada "İnşallah Omar iyi olacak. Dua ediyoruz. Morali de iyi, inşallah daha iyi olacak" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da Omar Elabdellaoui, yılbaşı akşamı evinde geçirdiği talihsiz kaza sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Tedavisi devam eden futbolcuyu takım arkadaşları bir an olsun yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan, Antalyaspor ile oynanan karşılaşmanın ardından soluğu Omar Elabdellaoui'nin yanında aldı.

Takım arkadaşını ziyaret eden tecrübeli futbolcu hastane çıkışında yaptığı açıklamada "İnşallah Omar iyi olacak. Dua ediyoruz. Morali de iyi, inşallah daha iyi olacak" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ