MENÜ

Arda Turan'ın kaderi Talisca'ya bağlı

Benfica, Talisca’yı Çin’e gönderip Beşiktaş’a da transferden pay vermeyi kabul etti. Bu satış gerçekleşirse Arda Turan, siyah-beyazlı formaya yakın. Aksi halde Brezilyalı’nın olduğu kadroda milli yıldız, lüks görülüyor.

Arda Turan'ın kaderi Talisca'ya bağlı

Barcelona'da forma şansı bulamayan Arda Turan'ın devre arasında kiralanması gündemde... Milli futbolcunun adı Beşiktaş ile telaffuz ediliyor. Arda'nın son olarak İstanbul'da Tolga Zengin ile bir araya gelmesi, siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı. Ancak Arda'nın transferi Talisca'ya bağlı:

KENDİNİ GÖSTERME İSTEĞİ ETKİLİ
Benfica, Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Talisca'yı Çin'e satmayı planlıyordu. Beşiktaş yönetimi, "Devre arasında satın bize de 10 milyon Euro verin" demişti. Ancak Portekiz kulübü sözleşmede yer alan madde gereği; satış halinde Beşiktaş'ın ödediği 2 yıllık 4.5 milyon Euro'luk kiralama bedelini ödemeyi önerdi. Siyah-beyazlı yönetim bu transferin gerçekleşmesi halinde Talisca'dan boşalacak yere Arda Turan'ı düşündü. Milli futbolcunun hırsı ve kendini gösterme istediği, bu düşüncede başrolü oynadı. Talisca'nın satılması halinde listenin bir numasıra Arda.

BULUT'LA GÖR ÜŞECEKLER
Beşiktaş yönetimi, Talisca'nın olduğu kadroda Arda'yı almanın lüks olacağını düşünüyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, menajer Ahmet Bulut aracılığıyla Barcelona'ya, "Sadece maaşının az bir bölümünü öderiz" önerisini iletti. Beşiktaş yönetimi, şartları kabul olana kadar, 'Gerekirse almayız'ı oynuyor. Dün Barcelona'ya giden menajer Ahmet Bulut, "Beşiktaş'la görüşmedik" dese de bugün Orman'la bir araya gelerek transferi konuşmayı planlıyor.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ