MENÜ

Arda Turan: Başakşehir'e yük oluyordum

Başakşehir ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden ve Türk futbolunun önemli oyuncularından Arda Turan, evinin kapılarını Demirören Haber Ajansı'na açtı. Devre arasında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile görüşmesinden gelecek hedeflerine, Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'dan ailesine kadar birçok konuda Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu

Türk futbolunun başarılı isimlerinden Arda Turan, özel yaşamından Fatih Terim ile görüşmesine, Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'dan ailesine kadar birçok konusd Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Başakşehir ile sözleşmesinin feshine değinen yıldız futbolcu, 'Futbol hayatım tabii ki devam edecek. Ben 33 yaşındayım. Daha çok oynayabileceğim dönemler olabilir. Sadece Başakşehir'e fazla yük oluyordum. Göksel Abi'ye maddi olarak fazla yük oluyordum. Göksel Abi ise tanıdığım bir büyüğüm diyelim. Birbirimizle karşılıklı olarak anlaşıp sözleşmeyi feshettik. Bundan sonra benim hayatımda 3-4-5 sene çok daha güzel bir futbol yaşantısının olacağını düşünüyorum. Sadece önemli olan doğru tercihi yapmam. Kendimi iyi, mutlu hissettiğim yerde oynamak istiyorum çünkü açıkcası biraz son senelerde futbol oynamaya çalıştım top oynamayı unuttum yani sevdiğim işi sevdiğim hareketleri yapmayı unuttum.' şeklinde konuştu.

YORUM YAZ