MENÜ

Galatasaray haberi... Falcao açıklaması!

Galatasaray, Trabzonspor deplasmanından maç fazlasıyla lider döndü. Sarı-kırmızılılar rakibini 2-0'lık skorla mağlup etti ve 29 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Galatasaray Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, Trabzonspor maçının ardından konuştu.

Trabzonspor maçında Oğulcan Çağlayan'ın ön plana çıktığını ifade eden Galatasaray Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, “Oğulcan ile birlikte hangi oyuncuya ihtiyaç duyduğumuz da ve hangi oyuncuyu oynatmaya karar verdiğimizde sahada elinden gelen her şeyi yaptı. Bugün öne çıkan Oğulcan’dı. Bundan sonra da hangi arkadaşımıza görev verilirse aynı şekilde sahada yer alacaktır diye düşünüyorum." dedi.

Haberin Devamı

Arda Turan'ın performansıyla ilgili de önemli açıklamalar yapan Levent Şahin, "Arda Turan, üstüne katarak gidiyor. Tıpkı diğer arkadaşlarımız gibi. Arda'nın olması saha içinde ve saha dışında Florya'da çok büyük enerji. Saha içerisinde de bu görünüyor." dedi.

Falcao, uzun bir aradan sonra ilk kez kadroda yer almasını değerlendiren Levent Şahin, "Falcao zamanla kendi formunu bulmak için inanılmaz antrenmanlar içerisinde. Belli bir sürece ihtiyacı var. Onu da tamamladığında diğer arkadaşlar gibi güçlü bir Falcao göreceğiz diye düşünüyorum” diye konuştu.

YORUM YAZ