MENÜ

Arda Okan Kurtulan kimdir, kaç yaşında? Arda Okan Kurtulan nereli, mevkisi ne?

Fenerbahçe, Arda Okan Kurtulan ile 3 yıllık profesyonel sözleşmeye imza attı. Gelecek vadeden genç oyuncunun Kuzey Makedonya pasaportu da bulunuyor. U19 Takımı'nda sergilediği performansla göz dolduran Arda'nın kariyeri, bu son dakika gelişmesinin ardından Fenerbahçe taraftarı tarafından merak konusu oldu. Arda Okan Kurtulan kimdir, kaç yaşında? Arda Okan Kurtulan nereli, mevkisi ne? sorularının yanıtları ve detaylar haberimizde.

Arda Okan Kurtulan kimdir, kaç yaşında? Arda Okan Kurtulan nereli, mevkisi ne?

Fenerbahçe, 2019 yılından beri altyapısında forma giyen Arda Okan Kurtulan ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. Zaman zaman A takımla beraber antrenmanlara çıkan ve gelecek vadeden 18 yaşındaki oyuncu, bu gelişmeyi kişisel sosyal medya hesabından duyurdu. Kuzey Makedonya vatandaşı da olan Arda, Erokspor'dan transfer edilmişti. Fenerbahçeli taraftarlar, imza gelişmesinin ardından Arda'nın kariyerini araştırmaya başladı.

Haberin Devamı

Arda Okan Kurtulan kimdir, kaç yaşında? Arda Okan Kurtulan nereli, mevkisi ne?

19 Kasım 2002'de İstanbul/Eminönü'de dünyaya gelen Arda Okan Kurtulan, futbol hayatına 2014 yılında Akşemsettin Parseller Spor'da başladı. 2015 yılında kısa süreli Göktürk Saray Spor macerasının ardından eski kulübüne dönen Arda, 2017'ye kadar burada forma giydi ve Esenler Erokspor'a katıldı.

Erokspor'da geçirdiği 2 sezonda göz dolduran genç oyuncu, 2019 Şubat'ta Fenerbahçe altyapısına katıldı.

Arda Okan Kurtulan kimdir, kaç yaşında Arda Okan Kurtulan nereli, mevkisi ne

U16'da 18 maçta 7 gol, U17'de 11 maçta 6 gol, U17'de 10 maçta 4 gol, U19'da ise 30 maçta 5 gol atan Arda, vatandaşı olduğu Kuzey Makedonya U19'da da 7 maça çıktı.

1.83 boyundaki forvet oyuncusu, sağ ayağını etkili bir şekilde kullanıyor. Zaman zaman A takım ile idmanlara da çıkan Arda, Türkiye ile henüz herhangi bir alt yaş grubunda forma giymedi.

YORUM YAZ