MENÜ

AÖF sınav giriş ekranı! 2021 Anadolu Üniversitesi final sınavı ne zaman bitecek?

Üniversite eğitimine Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bünyesinde devam eden öğrenciler 2021 final sınavını online olarak gerçekleştiriyor. 2. ve 6. dönem sınavları 29-30-31 Mayıs'ta, 4. ve 8. yarıyıl dersleri sınavları ise 5-6-7 Haziran'da gerçekleşecek. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi online sınavları için giriş ekranı merak ediliyor. AÖF sınav giriş ekranı ve detaylar haberimizde.

AÖF sınav giriş ekranı! 2021 Anadolu Üniversitesi final sınavı ne zaman bitecek?

AÖF sınav giriş ekranı final sınavına girecek Anadolu Üniversitesi öğrencileri tarafından google üzerinden aranıyor. Örgün öğretime devam edemeyen ya da ikinci üniversite kaydı yaptıran öğrenciler, final sınavlarını online olarak gerçekleştiriyor. Açık öğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Bahar Yarıyılı Dönem Sonu Sınavları ortamda 29-30-31 Mayıs ve 5-6-7 Haziran tarihlerinde yapılıyor. 2. ve 6. dönem sınavları 29-30-31 Mayıs'ta, 4. ve 8. yarıyıl dersleri sınavları ise 5-6-7 Haziran'da gerçekleşecek.

Haberin Devamı

AÖF SINAV GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYIN

2021 Anadolu Üniversitesi final sınavı ne zaman bitecek?

Anadolu Üniversitesi'nin internet sitesinden yapılan duyuruda, "Açık öğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Bahar Yarıyılı Dönem Sonu Sınavları ÇEVRİM İÇİ (ONLINE) ortamda 29-30-31 Mayıs ve 5-6-7 Haziran tarihlerinde yapılacaktır. " ifadeleri kullanıldı. Final sınavlarına katılan öğrenciler, sonuçları aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden öğrenci giriş bilgileri ile öğrenebilecek.

AÖF final sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF sınav sonuçları sınav bitiminden sonraki 5 gün içinde erişime açılacak. Sınav sonuçlarının en geç 12 Haziran'a kadar açıklanması bekleniyor.

AÖF sınav nasıl yapılır?

Final sınavlarına esinav.anadolu.edu.tr adresi üzerinden e-devlet şifreniz ya da öğrenci şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Sınavlar kişiye özel olarak oluşturulmaktadır. Öğrenciler, sınav esnasında yalnız bulunmak ve soruları herhangi bir öğrenme kaynağından ya da herhangi bir kişiden destek almadan bireysel olarak cevaplamakla yükümlüdür.

Haberin Devamı

AÖF sınav neden iptal edilir?

Sınav başladıktan sonra aktif oturum içinde soruyu görme, sonraki soruya geçme gibi normal sınav akış işlemleri dışında; tarayıcıyı kapatma, sayfayı yenileme, sayfada geri tuşuna basma, tam ekrandan çıkma gibi herhangi bir işlemin yapılması anormal aktivite olarak değerlendirilir. Sınav sisteminde anormal aktivite tespit edildiğinde öğrenciye uyarı verilebilir. İşlemin tekrarlanması durumunda öğrencinin sınavı sonlandırılabilir.

Sorumluluk öğrenciye ait

Sınavda Uygulanacak Kurallara aykırı hareket edilmesi, anormal aktivitelerin tespit edilmesi, öğrenciden kaynaklanan teknik sorunlar ve benzeri nedenlerle sınavın tamamlanamamasının sorumluluğu öğrenciye aittir. Sınavda 17 lisans programımızda ekli listede yer alan derslerden çoktan seçmeli soruların yanında kısa ve uzun cevaplı açık uçlu sorular da sorulacaktır.

2021 AÖF yaz okulu ne zaman?

Aldığı derslerden yeterli kredi ve geçer nota ulaşamayan öğrenciler ise yaz okuluna devam edecek. Anadolu Üniversitesi AÖF sınav takvimi içerisinde yer alan bilgilere göre yaz okulu sınavları ise 8 Ağustos 2021 günü yapılacak.

YORUM YAZ