MENÜ

Antoine Griezmann: İlk formayı ben alacağım

Final maçında ilk golde katkısı olan ve penaltıdan fileleri bulan Antoine Griezmann, “Artık formamızda iki yıldız olacak. Bu forma çıktığı anda da ilk ben alacağım” diye konuştu.

Antoine Griezmann: İlk formayı ben alacağım

Fransa’nın golcüsü Antoine Griezmann, Dünya Kupası’nı kazanmalarının ardından adeta bulutların üzerinde olduğunu söyledi. Griezmann, “Şu anda nerede olduğumu bilmiyorum, çok mutluyum. Büyük bir maçı geride bıraktık, finalde mutlu sona ulaştık. Gerçekten çok sevinçliyim. Finalde gol atmak ise ayrı bir gurur” dedi. Soyunma odasında coşkulu bir şekilde zaferlerini kutladıklarını ifade eden Griezmann, “Dünya Kupası’nı kazanmak inanılmaz bir duygu. Takım olarak gururluyuz. Fransa’daki insanlarla bu başarımızı doyasıya kutlamak muhteşem” dedi.

‘Herkes emin olabilir’

Bu tarz büyük maçları oynamayı çok sevdiğini vurgulayan tecrübeli futbolcu, “Şimdi önemli olan bu başarımızı bir sonraki turnuvalarda da tekrarlamak. Artık formamızda bir değil iki yıldız olacak. Bundan herkes emin olabilir. İlk iki yıldızlı formamızı çıktığı anda hemen alacağım ve büyük bir gururla giyeceğim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ