MENÜ

Antep'te hedef galibiyet

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, hafta sona sahasında yapacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Antep'te hedef galibiyet

Teknik direktör Okan Buruk nezaretinde Celal Doğan Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, düz koşuyla başladı. Isınma hareketlerinin ardından idman basın kapalı devam etti.

Buruk, idman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupa maçlarından elenmelerinin lige odaklanma açısından kendilerine pozitif yansıdığını söyledi.
Normal şartlarda kupa için harcayacakları mesaiyi futbolcuların fiziksel olarak daha güçlü yapıya bürünmesi için kullandıklarını ifade eden Buruk, devre arasında transfer olan oyuncularla daha fazla vakit geçirip takım olma adına daha iyi yerlere gelmeye çalıştıklarını vurguladı.

Geçen hafta deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’u yendiklerini hatırlatan Buruk, "Üzerimizde geçen hafta kazanmış olmanın verdiği güven var ama daha ligin bitmesine de çok zaman var.
Geride kalan haftalar içerisinde bize yakışan mücadeleyi sergilemeye çalışacağız" dedi.

Gaziantepspor forması giyilen her maça kazanma arzusuyla çıktıklarını dile getiren Buruk, şöyle konuştu:
"Bu anlamda Fenerbahçe maçına da iyi şekilde hazırlanıyoruz. Hedefimiz, her maçta olduğu gibi Fenerbahçe karşısında da galip gelmek. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Özellikle Fenerbahçe maçına kazanmak için çıkıyoruz diye bir şey yok. Her zaman 3 puana talibiz."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ