MENÜ

Antep Avrupa aşkına!

Ligin flaş takımı emin adımlarla yoluna devam ediyor, teknik direktör Tolunay Kafkas da umut saçıyor: Tüm şehir bütünleşmiş durumda. Sezon sonunu iyi getirip Avrupa'ya gideceğiz.

Antep Avrupa aşkına!

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, taraftarlara umut saçtı. İkinci devreye daha iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Kafkas, “İyi gidiyoruz. Belli bir oranda gücümüz var her rakibi yenebilecek güçteyiz. Bizim hedefimiz üst sıralara tırmanarak Avrupa’ya gitmek. Başta başkanımız olmak üzere, tüm şehir, yönetim, futbolcular ve teknik heyet bütünleşmiş durumda. Takım içinde iyi bir kenetlenme var. Sezon sonunu iyi bir şekilde getirip Avrupa’ya gideceğiz. Bu hafta Buca’ya gidiyoruz. Onlar kümede kalma mücadelesi veriyor. Sonraki hafta İstanbul Belediye ile oynayacağız. Onların da hedefi Avrupa’ya gitmek. Artık kolay bir maç yok. Önümüzdeki maçlara teker teker bakıp kazanmak istiyoruz” dedi.

‘Çıkışımız sürecek’
Başarılı teknik adam sözlerini şöyle tamamladı: “Oyuncularımızın mukavelelerini uzatıyoruz. Başkanın bilgisi dahilinde iki tane takıma yararı olacak yabancı oyuncu alacağız. Üst sıralara tırmanışımızı sürdüreceğiz.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ