MENÜ

Antalyaspor'da Emre Demir'den yılın golü!

U19 Gelişim Ligi karşılaşmaları devam ederken, Antalyaspor ve Gaziantep FK takımlarının karşı karşıya geldiği karşılaşma son anlarıyla nefes kesti. Antalyaspor forması giyen Emre Demir, 90+2'de harika bir röveşata golü atarak Antalyaspor'a galibiyeti getirdi. İşte Emre Demir'in muhteşem golü...

U19 Gelişim Ligi'ne Antalyaspor forması giyen Emre Demir damga vurdu. 18. hafta karşılaşmasında Antalyaspor, evinde Gaziantep FK'yı konuk ederken karşılaşmada nefes kesen bir mücadele yaşandı.

Haberin Devamı

Gaziantep FK ilk 85 dakikayı 1-0 önde götürürken, Son 5 dakikaya yediği iki golle sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Maçın skorunu belirkeyen golü ise 90+2'de Antalyspor forması giyen Emre Demir kaydetti. Antalyasporlu Emre Demir Gaziantep FK ile oynadıkları U19 Gelişim Ligi maçında 90+2'de galibiyeti getiren golü böyle attı.

18 yaşındaki on numara oyuncusu Emre Demir'in gelecek sene A Takımla idmanlara çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Emre Demir bu sene çıktığı 16 karşılaşmada 5 gol atarken, 4 de asist kaydetti.

YORUM YAZ