MENÜ

Hatayspor-Antalyaspor maçında yok yok! Volkan Demirel kırmızı kart gördü, çılgına döndü

Süper Lig'in 14. haftasında Hatayspor ile ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Gollerin yağmur gibi geldiği maçta inanılmaz anlar yaşandı. Son anlarda yaşadığı sakatlığın ardından oyuncu değişikliği hakkı kalmayan Antalyaspor'da kaleye, orta saha oyuncusu Ramzi Safuri geçti. Öte yandan maçın son düdüğü geldiği anda Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, adeta çılgına döndü.

Hatayspor-Antalyaspor maçında yok yok! Volkan Demirel kırmızı kart gördü, çılgına döndü

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Hatayspor ile Antalyaspor kozlarını paylaştı. Mersin Stadyumu'nda oynanan maç 3-3'lük skorla sona erdi. Heyecan dolu maçta olan olaylar dikkat çekti.

Haberin Devamı

6 GOLLÜ MAÇI KAZANAN ÇIKMADI

Mersin Stadyumu'nda oynanan mücadele 6 gole sahne olurken karşılaşma 3-3 beraberlikle sona erdi.

Hatayspor'un gollerini 19. dakikada Carlos Strandberg, 62. dakikada Kerim Alıcı ve 71. dakikada Guy-Marcelin Kilama kaydetti. Konuk ekip Antalyaspor'un gollerini ise 35. dakikada Erdoğan Yeşilyurt ve 57. dakikada Adam Buksa ve 88. dakikada yine penaltıdan Adam Buksa kaydetti.

SAFURI KALEYE GEÇTİ

Antalyaspor'un file bekçisi Helton Leite'nin 90. dakikada yaşadığı sakatlığın ardından hastaneye kaldırıldı. Oyuncu değişikliği hakkı kalmayan Antalyaspor'da kaleye, orta saha oyuncusu Ramzi Safuri geçti.

Hatayspor-Antalyaspor maçında yok yok Volkan Demirel kırmızı kart gördü, çılgına döndü

VOLKAN DEMİREL MAÇ BİTMEDEN GİTTİ

Karşılaşmanın 90. dakikasında Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, müsabaka tamamlanmadan oldukça sinirli bir halde soyunma odasının yolunu tuttu. Tecrübeli teknik adam, kısa süre sonra sahaya geri döndü.

Haberin Devamı

KIRMIZI KART GÖRDÜ, ÇILGINA DÖNDÜ

Maçın son düdüğünün ardından hakem Yiğit Arslan'a itirazlarda bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel kırmızı kart gördü. Bu kartın ardından Demirel, adeta çılgına döndü.

Hatayspor-Antalyaspor maçında yok yok Volkan Demirel kırmızı kart gördü, çılgına döndü

YORUM YAZ