MENÜ

Erdoğan Yeşilyurt Antalyaspor'a transfer oldu

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Sivasspor'dan ayrılan Erdoğan Yeşilyurt'la resmi sözleşme imzaladı.

Erdoğan Yeşilyurt Antalyaspor'a transfer oldu

Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor, transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor. Akdeniz ekibi, son olarak Sivasspor'da forma giyen Erdoğan Yeşilyurt'u transfer ettiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Antalyaspor'dan yapılan açıklama şöyle;

Fraport TAV Antalyaspor'umuz Erdoğan Yeşilyurt ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Takımımızın Burdur MAKÜ Tesisleri'nde gerçekleştirdiği sezon öncesi birinci hazırlık kampı sırasında gerçekleştirilen imza törenine Yönetim Kurulu Üyemiz Deniz Ali Yeşil katıldı.

Erdoğan Yeşilyurt Antalyaspora transfer oldu

YETENEKLİ BİR KANAT OYUNCUSU

Yeni sezonun ilk transferini Erdoğan ile gerçekleştirdiklerini kaydeden Deniz Ali Yeşil, “Antalyaspor'umuza yetenekli bir kanat oyuncusu kazandırdığımız için mutluyuz. Almanya altyapısından sonra Altınordu ve Sivasspor'da başarı dolu sezonlar geçirmiş bir arkadaşımız. Kendisi ile 3 yıllık imzaladığımız sözleşmenin kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ZOR OLDU AMA GÜZEL OLDU

Haberin Devamı

Erdoğan Yeşilyurt ise uzun ve zorlu bir transfer süreci yaşandığını belirterek, “Allah'a şükür istediğimiz gibi sonuçlandı. Gerçekten böyle bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Gelmeden önce birçok arkadaşımdan görüşlerini aldım. Hiç kimseden kötü bir ifade duymadım. Şehri zaten söylemeye gerek bile yok. Yönetim tarzı farklı, hocamız farklı. İnşallah çok başarılı geçen bir 3 yıl olur. Herkese hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. İmza töreninin ardından Erdoğan Yeşilyurt kulübümüzün 1969 yılında giydiği formayı giyerek objektiflere poz verdi.

Erdoğan Yeşilyurt Antalyaspora transfer oldu

YORUM YAZ