MENÜ

Beşiktaş galibiyeti sonrası Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin: İkinci yarıda daha cesaretli oynadık

Süper Lig'in 11. haftasında sahasında ağırladığı Beşiktaş'ı ikinci yarıda yaptığı geri dönüşle 3-2 mağlup eden Antalyaspor'da teknik direktör Nuri Şahin, ilk yarıda ortaya koyamadıkları cesaretli oyunu devre arasından sonra sahaya yansıttıklarını belirtti.

Beşiktaş galibiyeti sonrası Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin: İkinci yarıda daha cesaretli oynadık

Süper Lig'in 11. haftasında Antalyaspor, sahasında ağırladığı Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti. Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İkinci yarıda ilk yarıya göre daha cesaretli bir oyun oynadıklarını belirten genç çalıştırıcı, "Maçı aslında birinci yarı, ikinci yarı olarak bölmek lazım. Yarıya girdiğimizde oyuncularıma dediğim şey; kaybedeceksek böyle kaybetmememiz lazım. Cesaretli değildik ilk yarı. Beşiktaş'ın ön alan baskısını kullanmak istedik. Necip'i öne çıkararak arkada alan bırakıyorlar. İlk yarıda onu hiç kullanamadık. İkinci yarıda daha cesaretli oynadık. Zaten attığımız ilk golde de temiz çıkıyoruz oyuna. Ondan sonra ikinci yarı oynanan oyun ve mücadeleden gayet memnunum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Dediğim gibi onlarla ne kadar gurur duysam az. Zor günlerden geçiyoruz hem kulüp olarak hem de oyuncular bazında... Hep beraber bir aile olarak... Naldo'nun acı kaybını, Joao'nun acı kaybını, İsrail - Filistin savaşı bizi yakından ilgilendiren iki tane İsrailli oyuncumuz olduğu için, kulüpte başkanlık değişimi... Zor günlerden geçtik ama oyuncularım aslan gibi sahada oynuyorlar. Antalyaspor'a sahip çıkıyorlar. Hep beraber inşallah daha da güzel günlere..." dedi.

Haberin Devamı

Kazanma alışkanlığının kendileri adına önemine de değinen Nuri Şahin, "Bizim için kazanma alışkanlığı çok önemli. Büyük kulüplerin, büyük takımların bu DNA'sında olan bir şey ama biz bunu artık yavaş yavaş o seviyeye çekmeye çalışıyoruz. Kazanma alışkanlığı, bir takıma her zaman öz güven verir. Bir seriye bağladığın zaman öz güvenli oynarsın, ayaklar daha rahat gider, beyin daha rahat çalışır sahanın içinde. Bizim de onun meyvesini bugün ikinci yarıda yediğimizi düşünüyorum. Oyuncularım artık tamamen inanmaya başlıyor ve anlattıklarımız sahaya yansıdığı zaman inanıyorlar. Kazanma alışkanlığı, ayaklarımız yere basarak tabii ki... Bunu üstüne basa basa söylüyorum çünkü bugün biz zor bir rakibe karşı 3 puan aldık. Ayaklarımız yere basarak devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Nuri Şahin, Beşiktaş maçı sonrası konuştu: Çok büyük bir camiayı yendik

Beşiktaş galibiyeti sonrası Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin: İkinci yarıda daha cesaretli oynadık

YORUM YAZ