MENÜ

Antalyaspor'un yıldızı Haji Wright'ın yeni adresi belli oldu iddiası

Antalyaspor'un yıldız ismi Haji Wright, Süper Lig devleri başta olmak üzere birçok takımın transfer listesinde yer alıyor. 25 yaşındaki oyuncunun yeni adresinin belli olduğu iddia edildi. İşte detaylar...

Antalyaspor'un yıldızı Haji Wright'ın yeni adresi belli oldu iddiası

Antalyaspor formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Haji Wright'ın yeni adresi belli oluyor.

Haberin Devamı

Kırmızı-Beyazlılar'daki skor katkısıyla Avrupa ekiplerinin de dikkatini çeken ABD'li futbolcu geçen sezon devre arasında transfer döneminin en gözde isimlerinden biri olmuştu.

YENİ ADRESİ MERAK EDİLİYORDU

Sezonu 15 gol ve 3 asistle tamamlayan, ardından da SönderjyskE'ye dönen başarılı futbolcunun yeni adresi merak ediliyordu. 25 yaşındaki futbolcu için dört büyükler de devreye girmişti. Özellikle Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ciddi bir transfer yarışında bulunmuş ancak sürpriz bir hamleyle Antalyaspor, Wright'ın bonservisini almıştı.

Antalyasporun yıldızı Haji Wrightın yeni adresi belli oldu iddiası

10 MİLYOM EURO İSTENMİŞTİ

ABD'li golcünün tapusu için Danimarka temsilcisine 1.8 milyon Euro ödeyen Akdeniz ekibi, dört büyüklerin ısrarlarının devam etmesi sonrasında yıldız oyuncunun fiyatını 10 milyon Euro olarak belirledi. Devre arasında tecrübeli forveti kadrosuna katmak isteyen takımın 10 milyon Euro vermesi gerektiğini belirten Antalya yönetimi o süreçte bu kararında geri adım atmamıştı.

Haberin Devamı

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU İDDİASI

ABD'li oyuncunun yeni adresinin belli olduğu iddia edildi. A Spor'da yer alan habere göre; İngiltere Championship ekibi Coventry City, yıldız oyuncuyu 9 milyon Euro bonservis artı iki 2 milyon Euro bonular karşılığında transfer etti.

Antalyasporun yıldızı Haji Wrightın yeni adresi belli oldu iddiası

YORUM YAZ