MENÜ

Antalyaspor'da sürpriz ayrılık! Serbest kalma maddesi ödenecek

Süper Lig ekibi Fraport Tav Antalyaspor'un Brezilyalı yıldızı Fernando Martins'e sürpriz bir takım talip oldu. Yıldız futbolcu için yapılan teklifin Antalyaspor tarafından kabul edilmesi bekleniyor.

Antalyaspor'da sürpriz ayrılık! Serbest kalma maddesi ödenecek

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Antalyaspor’a transfer olan Fernando Martins ile Akdeniz ekibinin yolları ayrılıyor. Brezilyalı gazeteci Venê Casagrande’nin iddiasına göre; Flamengo, Fernando’nun serbest kalması için sözleşmesinde yer alan 1.5 milyon Euro’luk bedeli ödeyerek transferi bitirecek.

Haberin Devamı

Kiralama talebi reddedildi

Brezilya ekibinin devre arasında da Fernando’yu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği, ancak Antalyaspor’un bunu kabul etmediği belirtilirken, tarafların sezon sonu için sözleştiği vurgulandı. Rio ekibin yönetiminin yaptığı toplantı sonucunda Fernando için 1.5 milyon Euro’yu ödeme kararı alındığı ve sezon sonunda transferin gerçekleşeceği iddia edildi.

44 maçta oynadı

Geçtiğimiz sezon devre arasında Antalyaspor’a transfer olan Fernando, 44 maçta Kırmızı-Beyazlı formayı giyerken, 9 gol ve 5 asist kaydetti. 31 yaşındaki futbolcu, bu sezon ise 26 maça çıktı ve 5 gol ile 1 asistlik katkı sağladı.

Lucescu'nun Brezilyalı'larından

Deneyimli orta saha oyuncsu Brezilya Serie A ekibi Gremio'da oynadığı dönemde Avrupa futboluna ilk transferini Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Shaktar Donetsk ile yapmıştı. Fernando sonrasında Avrupa'da Spartak Moskova, Sampdoria gibi ekiplerinde formasını terletti.

Haberin Devamı

Antalyaspor'dan önce boştaydı

2020-2021 sezonunda Çin Ligi ekiplerinden Beijing Gouan'ın formasını giyen oyuncu sezon sonunda serbest kalmıştı. Yaz aylarında bir takımla anlaşma sağlayamayan futbolcu 2022 ara transfer döneminde Antalyaspor'a katıldı.

YORUM YAZ