MENÜ

Antalyaspor'a, Trabzonspor karşısında 10 dakika yetmedi

Haji Wright ve Fernando gibi iki önemli yıldızını kaybeden Antalyaspor’da yeni transferler ligin ilk maçında etkisiz kaldı. Trabzon deplasmanında son 10 dakika hariç vasat bir oyun sergileyen Nuri Şahin’in takımı, sahadan puansız ayrıldı

Antalyaspor'a, Trabzonspor karşısında 10 dakika yetmedi

Trabzonspor ile çıktığı son 5 maç resmi maçın 2’sini kazanan, 1’inden ise beraberlik çıkartan Antalyaspor, dün akşam lige istediği gibi başlayamadı. Özellikle ilk yarıda çok etkisiz kalan ve rakip kaleye gitmekte büyük zorluk çeken Kırmızı-Beyazlılar, ikinci devrenin son 10 dakikası hariç Trabzonspor’u pek zorlayamadı. Açılış maçından puan çıkartamayan Güney ekibinde özellikle yeni transferlerin zamana ihtiyacı olduğu dikkat çekti. Haji Wright’ı 9 milyon Euro’ya satan Antalyaspor’da, takımın orta sahadaki kilit ismi Fernando da Suudi Arabistan’a gitmişti.

Haberin Devamı

5 yeni isim oynadı

Yenilerden Adam Buksa’nın yanı sıra Erdoğan Yeşilyurt, Bytyqi ve Kaluzinski ilk 11’de mücadeleye başladı. Holtmann ile Assombalonga ise sonradan oyuna dahil oldu. Teknik direktör Nuri Şahin, son bölümlerde kenarda büyük heyecan yaşasa da, mağlubiyet sonrası üzgün bir şekilde soyunma odasına gitti.

Antalyaspora, Trabzonspor karşısında 10 dakika yetmedi

YORUM YAZ