MENÜ

Antalyaspor’a şok! Jakub Kaluzinski 6 ay sahalardan uzak kalabilir

Sivasspor maçında sakatlanan Jakub Kaluzinski 6 ay sahalardan uzak kalabilir. Antalyaspor o bölge için transfer çalışmalarına başladı. İşte detaylar...

Antalyaspor’a şok! Jakub Kaluzinski 6 ay sahalardan uzak kalabilir

Antalyaspor’un Polonya ekiplerinden Lechia Gdansk’ten büyük umutlarla transfer ettiği ve sezonun ilk 2 haftasında performansıyla dikkat çekmeyi başaran Jakub Kaluzinski’den gelen haber, Kırmızı-Beyazlılar'da şok etkisi yarattı. Sivasspor maçının ardından 4 ila 6 hafta sahalardan uzak kalması beklenen Polonyalı’nın sakatlığının daha ciddi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Geri dönüşü 6 ayı bulabilir

Polonyalı futbolcunun çekilen MR’ının ardından durumun ciddiyeti ortaya çıkarken, sahalara geri dönüş süresinin de oldukça uzayacağı belirtildi. Ameliyat olması beklenen Jakub Kaluzinski’nin sahalara geri dönmesinin 6 ayı bulabileceği ifade edildi.

Antalyaspor’a şok Jakub Kaluzinski 6 ay sahalardan uzak kalabilir

Milli takıma gidecekti

Polonyalı futbolcunun yaşadığı sakatlık milli takım formasını giymesine de engel oldu. Polonya Milli Takımı’nın Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında oynayacağı Faroe Adaları ve Arnavutluk maçlarının kadrolarına çağrılması beklenen Kaluzinski, sakatlanmasıyla birlikte bu şansını kaçırdı.

Yerine transfer yapılacak

Kaluzinski’den gelen kötü haberle birlikte transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan Kırmızı-Beyazlılar, dosyaları yeniden masaya indirdi. Görüşme yapılan futbolculara dönüş yapan Antalyaspor, orta sahaya bir transfer daha yapma kararı aldı.

Haberin Devamı

Antalyaspor’a şok Jakub Kaluzinski 6 ay sahalardan uzak kalabilir

Wylan Cyprien adaylardan biri

Antalyaspor’un transfer gündeminde yer alan isimlerden birisi Parma’nın Fransız futbolcusu Wylan Cyprien… Geçen sezon kiralık olarak İsviçre ekiplerinden Sion forması giyen 28 yaşındaki futbolcu, Parma’da forma giymeye devam etmek istemezken, gelen teklifler arasında Antalyaspor’un yanı sıra Katar’dan da bir ekibin olduğu ifade edildi.

Geçen sezon Sion formasıyla toplamda 21 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu, 4 kez gol sevinci yaşadı. 5 mücadelede sarı kart gören Fransız orta saha, 1 maçta ise ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Antalyaspor’a şok Jakub Kaluzinski 6 ay sahalardan uzak kalabilir

YORUM YAZ