MENÜ

Antalyaspor'a isim ve forma kol alt sponsoru

Bitexen ve Antalyaspor devam eden sponsorluk anlaşmasının kapsamını genişletti. Bitexen, yeni iş birliği kapsamında bir sezon boyunca Antalyaspor’un isim ve forma kol alt sponsoru oldu.

Antalyaspor'a isim ve forma kol alt sponsoru

Antalyaspor, Bitexen’le iş birliğini genişleterek yeni bir anlaşma yaptı. 2023- 2024 futbol sezonunu kapsayacak iş birliği için Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Gülel, Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Abide Gülel ve Bitexen Kurumsal İletişim ve Spor İçeriklerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı M. Ozan Erdoğ’un katılımıyla bir imza töreni düzenlendi. Bu kapsamda Bitexen ve Antalyaspor devam eden sponsorluk anlaşmasının kapsamını genişletti. Bitexen, yeni iş birliği kapsamında bir sezon boyunca Antalyaspor’un isim ve forma kol alt sponsoru oldu. Antalyaspor Başkanı Sabri Gülel, “Lig boyunca mücadelemizde Bitexen’i yanımızda görmekten büyük mutluluk duymaktayız. Türk futboluna ve Antalyaspor’a desteklerinden dolayı Bitexen’e teşekkür ediyorum. Camiamıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Antalyaspora isim ve forma kol alt sponsoru

Abide Gülel: İyi bir anlaşma

Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Abide Gülel ise imza töreninde yaptığı konuşmada, Bitexen ile sadece isim sponsorluğu alanında değil, birçok alanda iş birliği yaptıklarını belirterek, “Akrep Token’in değeri, isim sponsorluğunun açıklanması ile birlikte yüzde 25 artış yaşandı. Bu anlaşma ile hem Bitexen için hem Antalyaspor için iyi bir gelişim olacağını düşünüyorum. Her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Antalyaspora isim ve forma kol alt sponsoru

YORUM YAZ