MENÜ

Antalyaspor - Adana Demirspor CANLI

Süper Lig'de Antalyaspor'la Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Kritik mücadeleyi Mavi Şİmşekler, yıldızları Mario Balotelli ve Vargas'ın atıtğı gollerle 2-1 kazandı. Antalyaspor'un tek sayısını Bünyamin Balcı kaydetti.

Antalyaspor - Adana Demirspor CANLI

Süper Lig'in 8. haftasında Antalyaspor, Adana Demirspor'u konuk etti. Ligin inişli çıkışlı takımlarından biri olan Kırmızı-Beyazlılar, formda Adana Demirspor'a diş geçiremedi. Mücadele karşılıklı ataklarla başlasa da 42'de Adana Demirspor'un süperstarı Mario Balotelli sahneye çıktı. İtalyan forvetin golüyle soyunma odasına 1-0 öne giren Mavi Şimşekler, 59'da bu üstünlüğünü kaybetti. Antalyaspor'da Bünyamin Balcı takımına beraberliği getiren sayıyı kaydetti. Bu dakikadan sonra iki takım da galibiyet için yüklenirken, aranan golü Adana Demirspor Matias Vargas ile buldu. Uzaklardan, kaleci Boffin'i avlayan yıldız oyuncu, Adana Demirspor'a zorlu maçta 3 puanı getirdi.

Haberin Devamı

Bu sonuçla üst üste ikinci galibiyetini alan Adana Demir yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı ve puanını 12'ye yükseltti. Antalyaspor ise 8 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Antalyaspor - Adana Demirspor maçı başladı.

GOL

42' Adana Demirspor, Mario Balotelli'nin golüyle 1-0 öne geçti. Yunus Akgün sağ kanattan ortaladı, Veysel Sarı kafasıyla topu sektirdi, Balotelli rakibinin markajından kurtulup, vurdu ve 1-0.

İlk yarı sona erdi.

İkinci yarı başladı.

GOL

58' Sol kanattan gelişen Antalyaspor atağında Güray Vural vurdu, top direkten Bünyamin Balcı'nın önüne düştü. Bünyamin boş kaleye vurdu ve skora beraberliği getirdi.

GOL

80' Vargas kaleyi cepheden gören yerden sert vurdu ve Adana Demirspor'u bir kez daha öne geçirdi.

Haberin Devamı

90' ..Ve maç sona erdi. Adana Demirspor, Antalya deplasmanında 2-1 kazandı.

YORUM YAZ