MENÜ

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk: İyi oynayarak kaybettik

Trabzonspor'a 2-0 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası'na çeyrek finalde veda eden Antalyaspor'da teknik sorumlu Alfons Groenendijk mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Hollandalı çalıştırıcı, "Burada biz de maçı hak ettik. İyi futbol oynayıp kaybettiğimizi düşünüyorum. Ligde 11 tane final maçımız var, şu an onlara konsantre olacağız" dedi.

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk: İyi oynayarak kaybettik

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Trabzonspor'a 2-0'lık skorla kaybeden ve turnuvaya veda eden Antalyaspor'da teknik sorumlu Alfons Groenendijk kendilerinin de maçı hak ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Groenendijk başlıca şu ifadeleri kullandı:

"Trabzonspor'u tebrik ederim. Heyecanlı bir maç oldu diyebilirim. Burada biz de maçı hak ettik. 12. dakikada geriye düştük ama toparlandık, burada önemli pozisyonlar yaşadık. Orta sahada yapılan basit top kayıplarından basit gol yedik. Hatalarımızdan ders çıkarmalıyız. İyi futbol oynayıp kaybettiğimizi düşünüyorum. Ligde 11 tane final maçımız var, şu an onlara konsantre olacağız. Adımları ata ata ilerliyoruz, iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Trabzonspor için de kolay maç olmadı, onlara da zor anlar yaşattık. Sonuç olarak onlar kazandı."

YORUM YAZ