MENÜ

Antalyaspor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta? (ANTALYA - FB İLK 11'LER)

Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor sahasında son 6 haftada mağlubiyet yaşamayan Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Tamer Tuna ile yollarını ayıran Antalyaspor Fenerbahçe maçına çıkış gözüyle bakıyor. Fenerbahçe ise kazanarak zirve yarışında kalma peşinde. Karşılaşma öncesi iki takımın da sahaya çıkacağı ilk 11'ler belli oldu. Peki, Antalyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Antalyaspor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta? (ANTALYA - FB İLK 11'LER)

Süper Lig'de haftanın kapanış maçında Antalyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Tamer Tuna ile yollarını ayıran Antalyaspor Fenerbahçe maçını kazanarak çıkış yakalamak istiyor. Erol Bulut yönetiminde sezonu yenilgisiz sürdüren Fenerbahçe ise galibiyet serisini bu maçta da devam ettirme peşinde. Sarı-lacivertli takımda bu önemli maç öncesinde eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

Haberin Devamı

Antalyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Antalya Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Antalyaspor - Fenerbahçe ilk 11'ler...

Antalyaspor: Boffin, Mert, Naldo, Veysel, Kudriashov, Bünyamin, Gökdeniz, Nuri, Podolski, Orgill, Jahovic

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Tisserand, Serdar Aziz, Caner, Gustavo, Sosa, Ozan, Valencia, Pelkas, Samatta

Haberin Devamı

ANTALYASPOR - FENERBAHÇE MAÇI İDDAA ORANLARI İÇİN TIKLAYIN!

Sezona teknik direktör Erol Bulut yönetiminde iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe, geride kalan 6 haftada mağlubiyet yaşamazken, 4 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Ligde üst üste son 3 karşılaşmasından galip ayrılan Erol Bulut'un öğrencileri, haftaya 14 puanla 2. sırada girdi.

Fenerbahçe tam kadro

Fenerbahçe, Fraport TAV Antalyaspor mücadelesine tam kadro çıkacak. Sarı-lacivertlilerde yarınki maç öncesi sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Tecrübeli futbolcu Luiz Gustavo ise sarı kart ceza sınırında. Brezilyalı oyuncu, sarı kart görmesi durumunda bir sonraki hafta İttifak Holding Konyaspor müsabakasında forma giyemeyecek.

Antalyaspor'da eksik çok

Kırmızı-Beyazlılar’da ise eksik oyuncuların sayısı can sıkıyor. Antalyaspor’da Sidney Sam ve Amilton, cezaları nedeniyle Fenerbahçe karşısında görev yapamıyor. Drole, Doğukan, Eren, Hakan ve Serdar ise sakat oldukları için bu akşam sahaya çıkamadı. Antalyaspor’da ayrıca Tamer Tuna’nın istifası sonrası, Fenerbahçe maçı öncesi yeni bir teknik adamla anlaşma sağlanmadı.

YORUM YAZ