MENÜ

Antalyaspor Ersun Yanal'ı açıklamaya hazırlanıyor

Tamer Tuna’yla yollarını ayıran Akdeniz ekibi yeni hocasını buldu: Ersun Yanal... Önceki gün tecrübeli hocayla uzun bir görüşme yapan Başkan Ali Şafak Öztürk, Yanal’la büyük oranda anlaşma sağladı. En kısa zamanda resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Antalyaspor Ersun Yanal'ı açıklamaya hazırlanıyor

Geçen sezonun ikinci yarısında Tamer Tuna’nın takımın başına geçmesiyle müthiş bir çıkış yakalayan ve 17 maçlık periyotta sadece 2 mağlubiyet yaşayan Antalyaspor’da yeni sezon çok parlak başlamadı. Tuna’nın öğrencileri 8 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alınca genç hocayla yollar ayrıldı. Tüm hızıyla teknik adam arayışlarına başlayan Kırmızı-Beyazlılar’da gündeme son olarak Beşiktaş’ta çalışan Abdullah Avcı’yla, Fenerbahçe’de görev yapan Ersun Yanal gelmişti.

Haberin Devamı

Hemen göreve başlayacak

Abdullah Avcı’nın, Trabzonspor’la anlaşmasının ardından Akdeniz ekibi tamamen Ersun Yanal’a odaklandı. Önceki gün Başkan Ali Şafak Öztürk ile başarılı çalıştırıcı saatlerce görüşme yaptı. Bu görüşmede tarafların büyük oranda anlaşma sağladığı öğrenildi. Kırmızı-Beyazlı ekibin en kısa zamanda Ersun Yanal’ı açıklayacağı ve deneyimli çalıştırıcının hemen görevine başlayacağı da gelen haberler arasında.

YORUM YAZ