MENÜ

Antalyaspor, Erkan Eyibil'i kadrosuna kattı

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Erkan Eyibil'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Antalyaspor, Erkan Eyibil'i kadrosuna kattı

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Erkan Eyibil'i kadrosuna kattığını açıkladı. Akdeniz Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Ümit Milli futbolcu Erkan Eyibil ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştır." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ndeki imza töreninde genç futbolcu, kendisini kırmızı beyaz renklere bağlayan imzayı attı. Törende konuşan Fraport TAV Antalyaspor Asbaşkan Fesih Tamince, ilk transferde Erkan Eyibil ile 5 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. Erkan Eyibil'in başarılı olacağına inandığını dile getiren Tamince, "Antalyaspor'u daha iyi yere taşıyacağız" diye konuştu.

Yönetim kurulu üyesi Sami Güral ise gelecek vaad eden ümit milli takım futbolcusu Erkan Eyibil'i teknik direktör Ersun Yanal'ın da isteği üzerine transfer ettiklerini söyledi. Güral, "Antalyaspor forması ve performansıyla A milli takıma göndermeyi diliyoruz. Takımımızın şartları doğrultusunda en iyi işleri yapmaya çalışıyoruz. Transfer çalışmalarına devam ediyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Erkan Eyibil: Çok mutluyum

Genç futbolcu Erkan Eyibil ise, "Çok mutluyum. Genç oyunculara değer veriliyor. Antalyaspor için savaşacağım, her şeyi vereceğim. Burada olduğum için çok mutluyum" dedi.

Gazetecilerin Süper Lig'de başka takımlarla da adının anılması ve Antalyaspor'u tercih nedeninin sorulması üzerine Eyibil, "Hocamız beni çok erken istedi. Ben de çok istedim. Çabuk karar verdim. Gökdeniz, Bünyamin benim arkadaşım. Antalyaspor'da genç oyunculara şans tanınıyor. Antalyaspor'a transferim benim için de çok kolay oldu" karşılığını verdi.

Geleceğin Mesut Özil’i olarak gösterilen genç oyuncu, geçen sezon Hollanda’nın Go Ahead Eagles formasıyla başarılı bir kiralık dönemi geçirdi. Bonservisi Mainz’da olan Erkan Eyibil kısa sürede Ümit Milli Takımı’nın da vazgeçilmez oyuncusu haline geldi.

YORUM YAZ