MENÜ

Antalyaspor, Denizlispor maçında galibiyet hedefliyor

Süper Lig'de 7 maçtır kaybetmeyen Antalyaspor, yarın deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçında galibiyet hedefliyor. Kırmızı beyazlılarda Veysel Sarı ile Naldo kart cezası, Ufuk Akyol, Mert Yılmaz ve Podolski sakatlığından dolayı forma giyemeyecek.

Antalyaspor, Denizlispor maçında galibiyet hedefliyor

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, 24'üncü haftada yarın deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Denizli Atatürk Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçı Zorbay Küçük yönetecek. Kırmızı beyazlılar, maçın hazırlıklarını teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yaptığı antrenmanla tamamladı. Ligde son olarak 15'inci haftada oynanan maçta Hatayspor'a mağlup olan Antalyaspor, sonrasında oynadığı 4 beraberlik, 3 galibiyet aldı. Ligde yenilmezlik serisini 7 maça çıkaran Antalyaspor, Denizlispor deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Antalyaspor'da yarın Veysel Sarı ile Naldo kart cezası, Ufuk Akyol, Mert Yılmaz ve Podolski sakatlığından dolayı forma giyemeyecek.

MUHTEMEL KADRO

Boffin - Bünyamin Balcı, Ersan Gülüm, Kudryashov, Eren Albayrak, Nuri Şahin, Hakan Özmert, Gökdeniz Bayrakdar, Fredy, Amilton, Orgill

CEZALI: Veysel, Naldo

SAKAT: Ufuk Akyol, Mert Yılmaz, Podolski

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA)

YORUM YAZ