MENÜ

Antalya'da hedef 4'te 4!

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, kalan 4 haftada 12 puan almak istediklerini söyledi.

Antalya'da hedef 4'te 4!

Antalyaspor, Gençlerbirliği ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını, Özdilek yönetiminde sürdürdü. Özdilek, Hasan Subaşı Tesisleri’ndeki antrenmandan önce gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizlispor karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını kaydetti.

Yukarılarda olma hedefiyle müsabakalara devam ettiklerini ifade eden Özdilek, "4 haftada ortada var olan 12 puanın hepsine talibiz. Son haftaları bizlere yakışır şekilde tamamlamak istiyoruz. Hedefimiz ilk on içinde olmak" dedi.

Futbolda istikrarın önemli olduğuna dikkati çeken Özdilek, bu sene çok istikrarlı bir çizgi yakaladıklarını savundu. Takımda zaman zaman 10’a yakın oyuncunun sakatlık geçirdiğini vurgulayan Özdilek, kadrolarındaki daralmaya rağmen Türkiye Kupası’nda yarı finale yükseldiklerini anımsattı. Özdilek, bu yıl sakatlık nedeniyle fazla forma şansı bulamayan oyuncuları kalan 4 haftada oynatarak durumlarını değerlendireceğini bildirdi.

Bu yıl keyif veren bir Antalyaspor izlettiklerini dile getiren Özdilek, "Türkiye’de gerçek olan, net olan bir şey var; nasıl başladığınız değil nasıl bitirdiğiniz çok önemli. Ligi ilk 10’un içinde bitirebilirsek bizim açımızdan iyi olur" diye konuştu.

Özdilek, bir gazetecinin "Necati Ateş bir radyo programına yaptığı açıklamada takımdan ayrılma sinyali verdi. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?" sorusu üzerine, "Bize bir sinyal vermedi. Transferle ilgili şu gün itibarıyla konuşmuyorum. Önümüzde 4 önemli hafta var. Bunu en iyi şekilde geçirdikten sonra sadece Necati değil, birçok arkadaşımızın sözleşmesi sona eriyor. Hepsi ile oturup konuşacağız" dedi.

Bir plan dahilinde sezon başından bu yana izledikleri oyuncular bulunduğunu belirten Özdilek, "Bu hafta sonu belirlediğimiz oyunculara hocalarımız gidiyor. Bakacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ