MENÜ

Antalya ligde kalmak istiyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı Antrenörü Dragan Sakota, "Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Bandırma Kırmızı maçını kazanarak, ligde kalmayı garantilemek istiyoruz" dedi.

Antalya ligde kalmak  istiyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı, Beko Basketbol Ligi’nin 29. haftasında 21 Nisan Cumartesi günü, evinde Bandırma Kırmızı takımı ile karşılaşacak.

Antrenör Dragan Sakota, yaptığı yazılı açıklamada, ligin bitmesine iki hafta kaldığını ancak ligde kalmak için her şeyin kendi ellerinde olduğunu belirterek, kalan iki maçtan birini kazandıkları takdirde, ligde kalmayı garantileyeceklerini ifade etti. Sagota açıklamasında, "Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Bandırma Kırmızı maçını kazanarak ligde kalmayı garantilemek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Sakota, Bandırma Kırmızı’nın hafife alınacak bir takım olmadığının bilincinde olduklarını, rakip takımın genç oyunculardan kurulu, yetenekli ve sahada savaşan bir ekip olduğunu vurguladı.

Sakota, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Ligde kalabilmek için şansları vardı, fakat ne yazık ki bunu başaramadılar. Her şeye rağmen, ligde bütün gücünü ortaya koyarak mücadele eden bir takım olduğu için, bizim açımızdan saygı duyulması gereken bir ekip. Antalya’da oynayacağımız bu son maçımızda, Antalyalı sporseverleri, salonu doldurarak, takımlarını desteklemeye davet ediyorum."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ