MENÜ

Antalya Grand Prix 2019 başladı! VİDEO

Uluslararası Judo Federasyonu (IJF) tarafından Antalya’da bu yıl üçüncüsü gerçekleşen Grand Prix 2019 müsabakaları 76 ülkeden 188’i kadın, 297’si erkek olmak üzere toplam 485 judokanın katılımıyla başladı.

İlk gün sonunda sporculara madalyalarını Gençlik Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altınsoy, Antalya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, eski judo federasyon başkanı Fatih Uysal ve Organizasyon Direktörü Mehmet Yılmaz verdi. Akşam seansında yapılan final karşılaşmaları öncesi Judo federasyonu başkanı Sezer Huysuz eski milli sporculardan Nazlıcan Özerler ve Gülşah Kocatürk'e plaket verdi.

Haberin Devamı

Turnuvanın ilk günü sabah seansında kadınlarda 48, 52, 57, erkeklerde ise 60 ve 66 kiloda sporcular tatamiye çıktı. 48 Gülkader Şentürk, Nazlıcan Kılıç, Melisa Çakmaklı, Tuğçe Beder, 52 kiloda Dilara Lokmanhekim, Damla Çalışkan, 57 kiloda ise Meltem Dindar ve Şeyma Özerler 2. turda elenerek turnuvaya veda ettiler.

Erkekler 60 kiloda Ahmet Şahin Kaba, Samet Kumtaş, Bekir Özlü, 66 kiloda ise Abdullah Berkin Özcan, Berat Kılıç, Sinan Sandal ve Eren Aksu'da turnuvanın ilk gününde elenen isimler arasında yerlerini aldı.

YORUM YAZ