MENÜ

Antalya, Gençler'e şans tanımadı!

Akdeniz ekibi, Başkent temsilcisi karşısında oldukça rahat bir oyun sergiledi. 41'de Bünyamin Balcı, 77'de Hakan Özmert'in golleri galbiyeti getirdi

Antalya, Gençler'e şans tanımadı!

Lige büyük umutlarla başlayan iki takımın mücadelesinde antalyaspor ile Gençlerbirliği kozlarını paylaştı. İlk devre boyunca tempo bir hayli düşüktü. Kırmızı-Beyazlı ekibin golüne kadar sahadaki dikkat çeken detay; ev sahibi ekibin kötü zeminiydi. 41. dakikada akdeniz ekibi, güzel paslarla içeri girdi. Fredy'nin pasında ceza sahasında topla buluşan 2000 doğumlu Bünyamin Balcı, şık bir vuruş ile devrenin skorunu belirledi: 1- 0. İkinci yarıda tempo düşüktü. ancak sessizliği bozan taraf ilk devrede olduğu gibi ev sahibi oldu. Amilton'un müthiş pasında Hakan Özmert karşı karşıya pozisyonda farkı 2'ye çıkardı: 2-0.

Haberin Devamı

90 dakika, 1 isabetli şut!

Mücadelenin son bölümlerinde teknik direktör Tamer Tuna; takımın yıldızı Lukas Podolski, yeni transferlerden Nuri Şahin ve Dever Orgill'i sahaya sürdü. Oyunu iyice rölantiye alan antalyaspor, sahadan 2-0 galip ayrılmayı başardı. Konuk ekip, 90 dakika boyunca sacece 1 isabetli şut atabildi.

Mertcan Polat

YORUM YAZ