MENÜ

Antalya'da Ironman coşkusu

Dünyanın en prestijli ve popüler yarışlarından biri olan ve 3. kez Gloria Sports Arena tarafından gerçekleştirilen İronman için geri sayıma geçildi. Yarın start alacak dev organizasyonun tanıtımı bugün yapılacak.

Antalya'da Ironman coşkusu

Antalya’nın Belek ilçesinde yarın başlayacak olan ve Gloria Sports Arena’nın sponsorluğunda gerçekleştirilen ‘İronman 2017’ için geri sayıma geçildi. Yarın başlayacak dünyanın en prestijli triatlon organizasyonu olarak kabul edilen yarışmaya katılacak sporcular medyaya görkemli bir törenle tanıtılacak.

Türkiye, Özaltın adına...

Toplamda 1.8 kilometrelik yüzme, 90 kilometrelik bisiklet ve 21.1 kilometrelik koşu parkurunu tamamlamaya çalışacak olan sponcular için finişe ilk varan isim olmak adına mücadele edecek. Dev organizasyonda Türkiye ekibi geçen sene hayatını kaybeden Gloria Otelleri’nin Sahibi Nuri Özaltın adına yarışacak.

Elif Özdemir: Her sene daha iyisi

Özaltın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Elif Özdemir, organizasyon için şu mesajları verdi: “Bu büyük organizasyon. Ev sahipliği yapmak ve Türkiye’nin tanıtımına bu alanda katkı yapmak gurur verici. Tüm sporculara ve takip eden medya mensuplarına başarılar dileriz.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ