MENÜ

Annesinden Roberto Mancini'ye Balotelli eleştirisi!

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Yolu'nda Kuzey Makedonya'ya kaybederek şansını yitiren İtalya Millî Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin annesi Marianna Puolo, Adana Demirspor'un golcüsü Mario Balotelli'nin takımda olması gerektiğini dile getirdi.

Annesinden Roberto Mancini'ye Balotelli eleştirisi!

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off C Yolu'nda Kuzey Makedonya'ya 1-0 mağlup olarak Dünya Kupası şansını kaybeden İtalya'nın teknik direktörü Roberto Mancini, beklemediği bir yerden eleştiri aldı. Mancini'nin annesi Marianna Puolo, Adana Demirspor'un golcüsü Mario Balotelli'nin takımda olması gerekliliğine dikkat çekti.

Haberin Devamı

Rai Radio 1'de açıklamalar yapan Puolo, "Oyunu elimizde tuttuk ama hücumda çok iyi değildik. Neyi farklı yapardım? Balotelli'yi çağırırdım çünkü inanılmaz bir fiziksel güce sahip ve onu kale önünde kimse durduramıyor. Bazen aptalca şeyler yapıyor ama ben, onu çağırırdım" ifadelerini kullandı.

İtalyan basını Puolo'nun bir Mario Balotelli hayranı olduğunu ifade ediyor. İtalyan golcü, 24-26 Ocak tarihleri arasında 35 oyuncunun çağrıldığı İtalya'nın hazırlık kampı kadrosunda yer almış fakat elemeler için açıklanan kadroda kendine yer bulamamıştı.

Haberin Devamı

'Oğlumun en büyük hayal kırıklığı'

Yaşanan durumun oğlunun kariyerindeki en büyük hayal kırıklığı olduğunu belirten Puolo, "Oğlumun en büyük hayal kırıklığı çünkü kariyerinde aşağı yukarı hep iyi şeyler yaptı. Cuma sabahı görüştük. Çok üzgündü ama sproda böyle şeyler olabildiğini biliyoruz" dedi.

'Hatalar bize çok pahalıya mal oldu'

Elenme durumunun yapılan hataların bedeli olduğunu belirten Marianna Puolo, "Kendi kendimize yarattığımız bir durumun sonucu oldu. Ne yazık ki Jorginho'nun yaptığı hatalar gibi hatalarımız bize çok pahalıya mal oldu. Elbette Jorginho da bilerek yapmadı ama işin sonunda 2-3 penaltı kaçırıyorsan bunun bedelini ödüyorsun. Sonra Kuzey Makedonya, gelip tek şutta golü atıyor. Belki Donnarumma, o topu çıkarabilirdi ama şimdi bunun hakkında konuşmak gereksiz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ