MENÜ

Ankaragücü'nün yabancıları şakalandı

Ankaragücü, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı şakalı antrenmanla devam etti.

Ankaragücü'nün yabancıları şakalandı

Televizyonda şaka programları yapan Mustafa Karadeniz, başkent ekibinin yabancı futbolcularına antrenman sırasında yaptığı şakalarla zor anlar yaşattı.

Teknik direktör Mesut Bakkal’ın, yardımcılığına getirilen yeni antrenör olarak tanıtılan Mustafa Karadeniz, antrenman ilk bölümünde futbolculara pas çalışması sırasında toplarını mühürletmelerini isteyerek, saha kenarında mühür ile bekleyen görevliye futbolcuları yönlendirdi.

Yerli futbolcuların haberdar olduğu şakada, yabancı futbolcular Rajnoch, Cerny, Sapara, Gabric, Vittek, Bednar ve Sestak, şakacı Mustafa Karadeniz’in hareketleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Kulüpte herkesin kendisine ait bir gol sevinci belirlemesi gerektiğini ifade eden Mustafa Karadeniz, futbolculara yaptırdığı gol vuruşu çalışmasının ardından, tribünlere karşı yapmaları gereken sevinç hareketlerini gösterirken de ilginç görüntüler ortaya çıktı. Ardından yarı sahada çift kale maçta futbolcuların pas alışverişindeki hitap tarzını eleştiren Mustafa Karadeniz, paslaşmalarda futbolcuların birbirine "Fatih bey lütfen pas atarmısınız?", "Hayatım, canım bir orta yaparmısın?" gibi daha kibar ifadeler kullanmalarını istemesi de yabancı futbolcuları hayretler içerisinde bıraktı.

Antrenmanlarda saha içi ambülansı olarak kullanılan araca binerek maçın yapıldığı sahanın içine girerek, aracı kale önünde bırakıp, futbolculara taktik vermesi de maç sırasında yabancı futbolcuların anlam veremediği davranışlardan birisiydi.

ŞAKADA MUHTEŞEM FİNAL
Şakacı Mustafa Karadeniz, antrenman sonrası geçen hafta yapılan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı analizi için futbolcuları analiz odasında toplayarak, pozisyonları izletti. Maçta hata yapmış olan futbolcuları sert bir dille eleştiren ve salonun dışına çıkartarak dövüyormuş havası verdi. Bir pozisyondaki hatası yüzünden Rajnoch’u yanına çağıran Mustafa Karadeniz, futbolcunun kendi karşısında çok zor anlar yaşaması üzerine şakayı açıklayarak tüm futbolcuları televizyon kamerasına el sallamaya çağırdı.

Mustafa Karadeniz’in şakasına ilişkin Ankaragücülü futbolcular şu yorumlarda bulundu:

Rajnoch: "Bu tarz hocaları pek sevmem. Çok sinirlendim. Ben eğlenceli adamımdır, ama şok oldum. 3 şaka da birbirinden güzeldi."

Bednar: "Topu mühürletmeye gidince şok oldum. Ama şakalarına biraz daha devam etseydi Vittek ile ayrılacaktık."

AMERİKALILAR DA ŞAKAYA ŞAHİTLİK ETTİ
Öte yandan, Türkiye’yi tanımak amacıyla ülkeye gelen 6 Amerikalı senatörün yardımcısı Ankaragücü tesislerini görmek için geldikleri tesislerde şaka olayına tanıklık ettiler.

Mihmandarları Mahmut Yeter tarafından olay kendilerine anlatılınca büyük ilgi gösteren Amerikalılar’a, teknik direktör Mesut Bakkal, hem takım, hem de tesisler hakkında bilgi verdi. Türk insanının misafirperverliğinden de bahseden Bakkal, Amerikalılar’ın isteği üzerine Vittek ve Sestak ile birlikte hatıra fotoğraf çektirdi. Yabancı konuklar, kendilerine birer forma ve atkı hediye eden Mesut Bakkal’ın ilgisi karşısında memnuniyetlerini dile getirdiler.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ