MENÜ

Ankaragücü kendine geldi

Süper Lig'deki son 3 maçında sadece 1 puan kazanan Başkent ekibi, Fenerbahçe galibiyetiyle taraftarının gönlünü aldı. Sarı-Lacivertliler özellikle ikinci yarıda oynadığı futbolla büyük beğeni topladı.

Ankaragücü kendine geldi

Sezona iyi başlamasına rağmen, Süper Lig’de son 3 haftadır sıkıntılı günler geçiren Ankaragücü, Fenerbahçe karşısında maça tutuk başladı. Semih’in golüyle geriye düşen Sarı-Lacivertliler, karşılaşmanın ikinci yarısında çok farklı bir futbol ortaya koydu. Oynadığı son 3 maçta Bursaspor’a 5-1, Gaziantepspor’a 2-0 yenilip, Eskişehir ile 0-0 berabere kalan Başkent ekibi, ikinci 45 dakikada Fenerbahçe karşısında tüm riskleri göze aldı. Rajnoch’un kafa golüyle önce beraberliği yakalayan Ankaragücü, ardından 77. dakikada Sestak ile öne geçti. Skor avantajını yakaladıktan sonra baskısını daha da artıran Başkent temsilcisi, Gökhan Gönül’ün kendi kalesine attığı golün ardından iyice rahatladı, Santos’un uzatmalardaki golüne ise 1 dakika sonra Kağan cevap verdi.

Haberin Devamı

‘Baskımızın karşılığını aldık’
Türkiye Kupası’na galibiyetle başlayarak moral bulan Ankaragücü’nde, teknik direktör Ümit Özat, “Özellikle ikinci yarıda çok iyi oynadık ve baskımızın karşılığını aldık. Ligde de seri galibiyetler kazanmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

YORUM YAZ