MENÜ

Ankaragücü ile Beşiktaş arasında '1 TL' kapışması

Ankaragücü, Beşiktaş’a bilet fiyatını 1 TL’ye indirdi. Taraftarlar geçmişte yaşanan olayları hatırlatıp sosyal medyada birbirine girdi. Sarı-Lacivertli yönetim ise, “Konya’da taraftarımıza yasak geldi, buna tepki olarak rakibimize kolaylık olsun diye yaptık” dedi.

Ankaragücü ile Beşiktaş arasında '1 TL' kapışması

Milli ara dönüşündeki en kritik maçlardan biri olan Ankaragücü- Beşiktaş karşılaşması günler öncesinden başladı. Başkent ekibi, Osmanlı Stadı’nda ağırlayacağı rakibi için deplasman bileti fiyatını 1 TL olarak belirledi. Sarı-Lacivertli taraftarlar, bu indirimin yıllar öncesine dayandığını, takım ekonomik sıkıntılarla küme düşerken Beşiktaşlı taraftarların genç oyunculara 1 TL attığını iddia etti.

Haberin Devamı

Beşiktaşlılar ise geçmişte Ankaragücü’nün Galatasaray’a 8-0 yenildiğini hatırlattı. İki takım taraftarı sosyal medyada adeta birbirine girdi. Maça günler kala iki takım arasındaki ortam iyice gerilirken indirimin nedenini ise Ankaragücü Basın Sözcüsü Tuna Yılmaz, FANATİK’le paylaştı.

‘Rekabete aykırı’

İndirimin sosyal medyada yazılanlarla alakası olmadığını belirten Yılmaz, “Bir önceki hafta Konya deplasmanında taraftarımıza yasak geldi. Futbol sevdasına aykırı bir durumdu. Taraftarımız takımımızı destekleyemedi. Bu durum sporun rekabetine aykırı. Biz de onun ardından ilk maçımızda rakibimize böyle bir kolaylık yapmak istedik. Bu da Beşiktaş’a denk geldi. Asla altında başka bir durum aranmasın” diye konuştu.

Haberin Devamı

YORUM YAZ