MENÜ

Ankaragücü - Galatasaray maçı öncesi transfer açıklaması!

Galatasaray haberi: Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan sarı kırmızılıların gündemini Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş Fanatik TV'den Seçil Menteş'e aktardı. Mücadeleyi değerlendiren Metin Karabaş, Galatasaray'ın sezon sonu planlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Alanyaspor'dan Salih Uçan ve Göztepe'den Alpaslan Öztürk ile ilgili detayları aktaran Metin Karabaş, Galatasaray'ın devre arasında takıma dahil ettiği Mostafa Mohamed ile ilgili planını da açıkladı. İşte Metin Karabaş'ın açıklamalarının tamamı...

MKE Ankaragücü - Galatasaray maçı öncesi flaş transfer açıklaması... Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray, MKE Ankaragücü'ne konuk oluyor.

Haberin Devamı

Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, sarı kırmızılı takımın gündemini Fanatik TV'ye aktardı.

Mücadeleyi değerlendiren Metin Karabaş, Galatasaray'ın skoru ilk yarıda alıp ikinci yarıda enerjisini daha tasarruflu kullanmak isteyeceğini belirtti.

Sarı kırmızılıların sezon sonu planını açıklayan Metin Karabaş, Salih Uçan ve Alpaslan Öztürk ile ilgili yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Haberin Devamı

Metin Karabaş, Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Mostafa Mohamed ile ilgili sezon sonu planını da açıkladı.

YORUM YAZ