MENÜ

Andreas Cornelius'tan Trabzonspor-Sivasspor maçı sonrası Şampiyonlar Ligi sözleri

Trabzonspor'un yıldız forveti Andreas Cornelius, Sivasspor'u 4-0 mağlup edip Süper Kupa Şampiyonu oldukları maçın ardından konuştu. Attığı 2 golle galibiyetin mimarı olan Danimarkalı, sezon hazır olduklarını vurguladı. Şampiyonlar Ligi hakkında da konuşan Cornelius, ''Rakip kim olursa olsun orada olmamız gerektiğiniz bugün herkese göstermiş olduk.'' dedi.

Andreas Cornelius'tan Trabzonspor-Sivasspor maçı sonrası Şampiyonlar Ligi sözleri

Trabzonspor, Turkcell Süper Kupa maçında Demir Grup Sivasspor'u 4-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Attığı 2 golle zaferi getiren isimlerin başında gelen ve maçın oyuncusu seçilen Andreas Cornelius, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Sezon hazır olduklarını ve Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak istediklerini vurgulayan Danimarkalı golcü, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

'Orada olmamız gerektiğiniz bugün herkese gösterdik'

''Sezona hazır olduğumuzu herkese göstermiş olduk. İyi bir oyun ortaya koyabildiğimiz için çok mutluyum. İyi bir sezon bizi bekliyor. Şampiyonlar Ligi maçları çok önemli, çok değerli. Bizim adımıza sezonun ana hedeflerinden bir tanesi gruplara kalabilmek. İki Play-Off maçı oynayacağız. Bu maçlar çok zor maçlardır. Final maçları gibidir ama rakip kim olursa olsun orada olmamız gerektiğiniz bugün herkese göstermiş olduk.''

YORUM YAZ